BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de vedella amb salsa de mostassa

16/de novembre/2021

Ingredients:
200 g de filet de vedella
sal Maldon
pebre negre
1 patata mitjana, tallada a rodanxes i confitada en oli d'oliva verge extra
1 ceba tendra, tallada a rodanxes i fregida en tempura

Per a la salsa de mostassa: 
1 cullerada de mostassa en gra
10 g de mantega
50 ml de fons de carn reduït

Preparació:

  1. Escalfa el fons de carn.
  2. Afegeix la cullerada de mostassa en gra i deixeu-ho reduir.
  3. Afegeix la mantega i lligueu-ho bé.
  4. Daura el filet de vedella per les dues cares, al gust, sal i pebre al gust.
  5. Al plat, posa les rodanxes de patata confitada i, a sobre, el filet.
  6. Afegeix la salsa de mostassa i la ceba tendra en tempura.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.