BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Gambes amb bròquil i mel

06/d’octubre/2020

Ingredients per a 4 persones

  • 500 g de gambes
  • 1 bròquil
  • 150 g de mel
  • 1/4 de tassa de salsa de soja
  • Un tros de gingebre ratllat
  • 2 grans d'all picats
  • 75 g de nous pacanes

 

Preparació:

  1. En un bol, barreja la mel, la salsa de soja, l'all i el gingebre ratllat. Separa un terç d'aquesta mescla en una bossa de plàstic amb tancament hermètic i posa-hi les gambes crues. Tanca la bossa i reserva la resta de la salsa a temperatura ambient.
     
  2. Assegura't que les gambes queden ben impregnades de líquid i guarda la bossa a la nevera durant 1 hora.
     
  3. Neteja bé el bròquil i separa'l en branquetes.
     
  4. Escalfa la paella i afegeix-hi tres cullerades de la salsa reservada. Deixa que s'esclafi i posa-hi el bròquil. Cou-lo 10 min i retira la paella del foc. Treu el bròquil de la paella i reserva'l.
     
  5. En una altra paella, salta les gambes marinades, 1 min per cada costat, fins que estiguin daurades. Retira-les amb unes pinces i suca-les un moment a la salsa de la paella on has saltat el bròquil. Reserva-les en un plat.
     
  6. Torra les nous a la mateixa paella on has cuit les gambes. Afegeix-hi el bròquil, les gambes i la resta de la salsa, i remena-ho bé perquè s'impregni tot. Fes-ho coure 5 min i serveix-ho calent.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.