BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de gelats de síndria i iogurt

30/d’agost/2019

Recepta de gelats de pal de síndria i iogurt, ingredients per a 6-8 persones:

  • ½ síndria
  • 4 iogurts naturals
  • 10 cullerades de sucre
  • Suc de llimona
  • Menta fresca

 

1. Peleu la síndria i tritureu-la juntament amb el suc de mitja llimona i sis cullerades de sucre. Passeu-ho per un colador fi.

2. Amb aquesta preparació, ompliu tres quartes parts d’un motlle per a gelats de pal. Afegiu-hi fulles de menta i poseu-ho al congelador fins que quedi semi congelat.

3. Barregeu el iogurt amb quatre cullerades de sucre i unes gotes de suc de llimona. Acabeu d’omplir els gelats amb aquesta barreja, claveu-hi un palet de gelat i torneu-ho a posar a congelar unes quantes hores, fins que estigui congelat del tot.

4. Introduïu els gelats en aigua calenta uns segons, per retirar-los dels motlles amb més facilitat, i serviu-vos.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.