BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Hamburguesa de quinoa amb alvocat, ‘kale’ i carbassa

Hamburguesa de quinoa amb alvocat, ‘kale’ i carbassa

19/d’abril/2017

Dificultat: fàcil 
Temps de preparació: 45 minuts

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 fulles de col kale
  • 250 g de quinoa
  • 500 ml d’aigua
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 ou
  • 3 cullerades de farina
  • 1 cullerada de gingebre ratllat
  • 150 ml de maionesa
  • 2 cullerades de cúrcuma en pols
  • 100 g de carbassa
  • 1 alvocat
  • 4 panets d’hamburguesa
  • Oli, sal i pebre

Elaboració

  1. Talla les fulles de la col kale i deixa-les en oli abundant perquè s’estovin un xic. Cou la quinoa en els 500 ml d’aigua. Quan sigui cuita, passa-la per un colador i reserva-la. Pica la ceba i l’all ben petits i reserva’ls.
  2. Bat un ou. Aboca la quinoa en un bol i barreja-la amb l’ou batut, la farina, la ceba, el gingebre, l’all, la sal i el pebre. Deixa-ho refredar a la nevera.
  3. Barreja la maionesa amb la cúrcuma en pols. Rectifica’n el punt de sal si és necessari. Talla la carbassa a làmines ben fines, salta-la lleugerament en una paella amb oli i reserva-la. Talla l’alvocat a làmines i reserva’l.
  4. Dóna forma a les hamburgueses i cou-les a la planxa amb un xic d’oli fins que quedin daurades.
  5. Agafa cada panet i posa-hi a dins la col kale, l’hamburguesa de quinoa, la carbassa, l’alvocat i, per últim, la maionesa de cúrcuma. Serveix-ho.

Més entrades de blogs

Descobreix l'Espai privat del web de Bonpreu i Esclat

Ja coneixes les millores que hem fet a la pàgina web dels supermercats Bonpreu i Esclat? Ara...

Sucs verds: salut a glops

Els batuts o sucs verds són fàcils de prendre i preparar i, sobretot, resulten molt ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.