BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Hamburguesa de vedella Agnus amb formatge de cabra

25/de maig/2021

Ingredients:
pa d’hamburguesa
maionesa
espinacs frescos
hamburguesa Angus
formatge de cabra en rotlle
bacó tallat fi
pastanaga
brots de soja
salsa de mostassa i mel

Preparació:

  1. Posa la carn d’hamburguesa sobre la graella i cou-la entre 4 i 6 minuts per cada banda.
     
  2. Talla la pastanaga amb una mandolina a tires molt fines i fregeix-les.
     
  3. Un minut abans que estigui a punt, posa el formatge de cabra en rotlle sobre l’hamburguesa i el bacó a la graella fins que estigui daurat.
     
  4. Torra lleugerament la part interna del pa d’hamburguesa a la graella.
     
  5. Unta la base interior amb maionesa, salsa de mostassa i mel. Munta l’entrepà col·locant-hi, en aquest ordre, els espinacs, l’hamburguesa Angus, el formatge de cabra en rotlle, el bacó, els «espaguetis» de pastanaga i els brots de soja. Tapa-ho amb l’altra part del panet i serveix-ho calent.

     

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.