BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Hummus de pebrot escalivat

14/de juliol/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 150 grams de cigró cuit
  • 150 ml d’aigua (aproximadament)
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de tahine
  • el suc de ½ llimona
  • 1/2 dent d’all
  • un polsim de comí sec
  • sal
  • pebre negre
  • 2 pebrots vermells grans

Preparació:

  1. Posa el pebrot a escalivar al forn a 220ºC uns 45 minuts fins que la pell sigui ben negre.
  2. Treu-los del forn i pela’ls.
  3. Tritura amb una batedora elèctrica el pebrot amb la resta d’ ingredients de l’hummus fins que quedi ben cremós.
  4. El pots acompanyar d’unes torrades, verdures crues o untar un entrepà. Si vols donar-li un toc diferent, pots afegir-hi formatge feta en daus al damunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.