BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

La festa dels petits grans artistes

La festa dels petits grans artistes

28/d’octubre/2015

El jurat format per la Roser Capdevila, autora de Les Tres Bessones, en Rafel Vives, presentador del programa Ja t’ho faràs de TV3, i l’Anna Montgay, mestra i il·lustradora, han suat molt per triar els guanyadors del 19è concurs de dibuix d’Esclat. Llargues hores examinant els dibuixos dels petits grans artistes que culminen amb un acte d’entrega on tots estaven nerviosos per conèixer el veredicte. “T’imagines anar un cap de setmana sencer a Port Aventura?”, preguntava una nena de Berga als seus pares enmig de la gran festa que ha reunit més de 400 persones al Zoo de Barcelona, vingudes d'arreu del territori i on el Pep Callau ha estat el mestre de cerimònies.

En la categoria dels més petits –de 3 a 4 anys– Daniel Ucles Cañamero és l’autor del dibuix premiat: una expressiva i acolorida làmina que il·lustra a vista d’ocell un camp de futbol. Ben astorat ha quedat el guanyador de la categoria de 5 a 6 anys: Álvaro Romero Gonzàlez, autor d’un preciós dibuix d’una platja asturiana, que fins i tot ha quedat mut davant del pallasso i el jurat en rebre el premi! Una escena familiar ha estat la premiada en la categoria de 7 a 9 anys; feta per Joana Barco Alins amb aquarel·la i retoladors, retrata la casa dels seus avis en plenes vacances d’estiu! I un prodigi de detallisme i creativitat és el dibuix que ha destacat el jurat com a guanyador de la categoria de 10 a 12 anys, el fantàstic retrat d’un poble mariner de Marc Comas Farran.

Tots quatre premiats ja deuen estar planificant el seu cap de setmana de somni a Port Aventura. “No pareu de dibuixar que dibuixant ens ho passem bé i aprenem moltes coses”, ha demanat el jurat a tots els nens i nenes.

Més entrades de blogs

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Xef: Pep Nogué   Ingredients 8 llesques de 50 g de fetge gras d’ànec 500...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

ENTREVISTA A ÈRIC ENGUITA, sommelier d' Artcava   Aquest sommelier fet a sí...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.