BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

La targeta Bonpreu i Esclat, la targeta més solidària

24/de gener/2018

Un dels avantatges de la targeta client de Bonpreu i Esclat és el fet que et permet acumular l’1% de totes les teves compres. Sabies que pots destinar aquests diners a projectes solidaris? Fer-ho és molt senzill i es converteix en un petit gran gest que ajuda aquells que més ho necessiten.

Només cal accedir a l’Espai Privat del web de Bonpreu i Esclat o bé per mitjà de l’app BonpreuEsclat (disponible per a iOS i Android), a l’apartat ‘Donatius’ podràs veure totes les campanyes socials en què pots contribuir econòmicament i escollir a quina vols fer la teva aportació solidària. Seguidament, podràs triar l’import del donatiu que vols fer: 1€, 2€, 3€, 4€ o bé tot l’import acumulat a la teva targeta client.

Els projectes solidaris impliquen diferents àmbits i són gestionats per diferents entitats benèfiques. Actualment, pots col·laborar amb:

  • La crisi al llac Txad: Oxfam Intermón treballa per fer arribar ajuda a la població dels territoris de la conca del llac Txad per fer front al conflicte humanitari que fa anys que hi perdura.
  • Bcn Comparteix el Menjar: un projecte de l’ONGD Nutrició Sense Fronteres amb què es treballa per aprofitar menjar cuinat dels hotels de la ciutat per proveir d’aliments els menjadors socials.
  • Somriures a les sales de quiròfan: amb aquesta campanya el col·lectiu Pallapupas –pallassos  d'hospital i teatre social– dedica tots els seus esforços perquè els nens/es malalts puguin riure mentre estan hospitalitzats.

Tots els projectes tenen establert un objectiu econòmic i, un cop assolit, es van actualitzant. D’aquesta manera, a través dels donatius de la targeta client de Bonpreu i Esclat, entre tots col·laborem amb diferents col·lectius que ho necessiten. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.