BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

11/de maig/2021

Ingredients per a 4 persones:
400 g de llom de porc ibèric 
250 g de formatge cremós de cabra 
250 g de pastanagues 
1 ceba
sal 
sucre morè 
pebre negre  
mantega  
100 ml de moscatell  
oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Bull les pastanagues. Talla la ceba a tires fines. En una paella, salta les pastanagues bullides i la ceba a la juliana amb el sucre morè, per caramel·litzar-les. 
     
  2. En un cassó, fon el formatge amb la mantega i el moscatell. 
     
  3. Marca el llom salpebrat i passat per la farina, i cou-lo al forn, a 200º C, 20 min, mirant que quedi cruixent per fora i rosat per dins.
     
  4. Emplata-ho posant la pastanaga i la ceba al fons del plat i el llom a sobre. Reparteix-hi la crema de formatge per sobre. 
     
  5. Per decorar-ho, pots fer un cruixent de formatge: en una paella molt calenta, sense oli, enrosseix unes llesques ben fines de formatge. Amb una espàtula i amb cura, dona’ls la volta perquè es torrin per l’altra banda.

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.