BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Lluç amb parmentier

07/de juny/2022

Ingredients per a 4 persones:
Per al lluç:

  • 4 supremes de lluç fresc
  • Un raig d’oli d’oliva
  • Sal fina

Per a la parmentier:

  • 3 patates mona lisa bullides
  • 100 g de pernil ibèric
  • 40 g de mantega
  • Sal
  • Pebre negre molt

Per a la vinagreta de verdures:

  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 20 ml de vinagre blanc
  • ½ pastanaga
  • ½ carbassó
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • Sal
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
     

Preparació:

  1. Per a la parmentier: xafa les patates fins a fer-ne un puré fi. Salta el pernil ibèric picat en una paella breument i barreja amb el puré de patata. Afegeix la mantega desfeta, salpebra i barreja fins a formar un puré homogeni.
  2. Per a la vinagreta de verdures: Pica les verdures en dauets molt petits i barreja’ls amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre vermell dolç fumat.
  3. Marca en una paella les supremes de lluç amb un xic d’oli i de sal per les dues bandes fins que estiguin ben cuites.
  4. Muntatge: Posa al fons del plat dues cullerades de parmentier, afegeix a sobre el lluç i acaba’l amb la vinagreta de verdures


 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.