BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

09/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones

300 g de macarrons de fajol

Per a la bolonyesa de coliflor:

400 g de tomàquet triturat
140 g de coliflor
40 g d’api
160 g de pastanaga
120 g de ceba
2 grans d’all
2 fulles d’orenga fresca
oli d’oliva verge extra
sal fina
pebre negre
1 cullerada de sucre

Preparació:

  1. Per a la pasta: bull els macarrons seguint les instruccions del paquet, escorre'ls i refreda'ls.
  2. Per a la bolonyesa de coliflor: en una cassola, posa l’all picat, la ceba picada, l’api picat, la pastanaga picada, un pessic de sal i pebre i l’oli d’oliva, i fes un sofregit a foc lent.
  3. Pica la coliflor en un robot de cuina o ratlla-la amb un ratllador gruixut (has d’aconseguir una textura similar a la carn picada) i afegeix-la a la cassola on hi ha el sofregit. Remena-ho una mica.
  4. Afegeix-hi el tomàquet, les fulles d’orenga picades i la cullerada de sucre, i salpebra-ho.
  5. Deixa-ho coure a foc lent fins que quedi com una bolonyesa espessa.
  6. Per al muntatge: mescla la bolonyesa amb la pasta i serveix-la ben calenta en quatre plats fondos.

 

Més entrades de blogs

Crestes farcides de caqui

Ingredients per a 4 persones 1 kg de caquis madurs 1 poma petita 500 g de sucre ...

Fideus a la cassola amb carbassa

Ingredients per a 4 persones: 300 g de fideus del núm. 4 1 ceba 1 pebrot verd 300 g ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.