BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pa per a tots els gustos

22/de març/2019

Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats elaborat amb els millors ingredients. Perquè puguis gaudir de tot el sabor d’aquest aliment tan important en l’alimentació mediterrània, t’oferim les barres tradicionals i el pa rodó de tota la vida, però també altres propostes més innovadores.

Tria el que més t’agradi

Per fer entrepans, per torrar i acompanyar amb una mica de mantega i melmelada, per sucar aquella salsa deliciosa que acompanya el teu guisat preferit… El pa és un element imprescindible per a moltes persones. Si et ve de gust tastar un producte autèntic, acosta’t a alguna de les nostres fleques, on t’oferim un ampli assortiment de productes elaborats amb els millors ingredients. A banda de les varietats de tota la vida, al nostre forn preparem opcions ben originals. Vegem-ne algunes:

Pa de 4 puntes

Destaca per l’aspecte rústic, les puntes dobles, una crosta ben cruixent i una molla suau i esponjosa. S’elabora amb massa mare i farina de blat i sèsam, per la qual cosa té un contingut alt en fibra. L’aroma i el sabor recorden els cereals torrats.

Pa de vidre

Et cridarà l’atenció per la forma allargada i irregular. Fet amb massa mare i oli d’oliva, és 100 % natural. Té un sabor i una aroma suaus, una textura esponjosa i una crosta fina i daurada. Si el poses a la torradora, et quedarà deliciosament cruixent. També el tens disponible en format de panet, ideal per gaudir d’una bona hamburguesa. I, si prefereixes una opció més rústica, tasta el panet de vidre amb cereals. S’elabora amb massa mare i una combinació de farina de blat i sègol, pipes de gira-sol, llavors de sèsam, de blat sarraí i de lli, i espècies.

Els panets més deliciosos

En petit format, els panets són perfectes per preparar entrepans i barquetes, així com per a les persones que viuen soles i no consumeixen una gran quantitat de pa:

Flautí tradicional

És un pa blanc elaborat amb massa mare. La crosta és daurada i cruixent, i la molla és lleugera i molt esponjosa.

Flautí multicereals

T’aportarà molta fibra, perquè està fet amb massa mare de sègol, farina de blat, d’arròs i de civada maltada, i una barreja de cereals. Té poca molla i una crosta molt cruixent arrebossada amb blat sarraí, lli, sèsam i pipes de gira-sol.

Panet mini nòrdic teff

Està fet amb farina de blat i cobert amb teff, un cereal originari d’Etiòpia que t’aporta molts nutrients. L’interior és lleuger, mentre que la crosta és daurada i cruixent. Té una aroma i un gust de cereals torrats molt agradables.

Panet mini nòrdic de civada

Està elaborat amb farina de blat i banyat amb flocs de civada, pipes de gira-sol i llavors de lli, sèsam i rosella. Té una textura suau i lleugera, amb una crosta cruixent. Va bé per a esmorzars tant dolços com salats, preparats amb formatges cremosos, patés, embotits i melmelada.

Tasta el nostre pa ecològic

Cada cop hi ha més persones que es preocupen per seguir una alimentació el més natural possible i que incorporen al cistell de la compra productes ecològics. A les nostres fleques també t’hi oferim pa d’aquest tipus, que t’aporta tot el sabor i una gran quantitat de propietats saludables:

Barrot ecològic

Pa blanc tradicional, amb una molla espessa i una crosta cruixent. Per l’alt contingut en fibra, vitamines i minerals, et proporcionarà molts nutrients al llarg de tot el dia.

Pa rodó de sègol ecològic

Té una molla espessa i de color fosc, una escorça cruixent i un sabor intens i un xic amarg. És molt ric en fibra, vitamines i minerals.

Pa rodó d’espelta ecològic

S’elabora amb farina d’espelta, molt saludable per a l’organisme. Té una crosta molt gruixuda i cruixent i una molla densa i daurada. És de sabor intens i amb un toc àcid.

I, si prefereixes un toc de sabor diferent…

Tasta els nostres pans elaborats amb un punt original:

De tres formatges

Hi trobaràs trossets de formatge de cabra, emmental i cheddar, que t’aportaran una dosi extra de calci i proteïnes. Elaborat amb massa mare, té un sabor intens i una molla fresca i esponjosa. Va molt bé com a aperitiu amb patés i productes en salmorra i marinats.

Amb olives

És un pa blanc totalment natural, elaborat amb massa mare i olives negres de Kalamata, típiques d’aquesta regió grega. També conté llavors i oli d’oliva verge extra.

Flautí d’olives

És ric en fibra natural, gràcies a la farina de sègol i de civada maltada i a les olives negres, les quals fan que es conservi fresc durant més temps. Té poca molla i una crosta molt cruixent.

Amb nous i panses

S’elabora amb massa mare, panses sultanes, nous i fruita seca. Desprèn una aroma difícil de millorar. T’ofereix una molla esponjosa i dolça, i una crosta molt cruixent. T’aportarà antioxidants i fibra. Queda molt bé amb dolços i salats, formatges, patés, melmelades…

Pa de cereals amb pipes

És ric en fibra perquè s’elabora amb farina de blat, de sègol, de sèsam i d’ordi, a més de flocs de civada. Té la molla densa i la crosta banyada de pipes de carbassa, que la fan molt cruixent i li donen un gust dolç. Les pipes et proporcionaran vitamines, minerals, proteïnes i àcids grassos.

Més opcions que t’encantaran

Si t’agrada el pa d’aspecte rústic, aquestes tres opcions són ideals per a tu:

Pa d’espiga amb cereals

Et sorprendrà l’aspecte rústic d’aquest pa, elaborat amb massa mare i una barreja de farines de blat, de sègol i d’ordi. Per fora està arrebossat amb sèsam natural. Té un sabor incomparable de cereals i llavors, una escorça bruna i cruixent, i una molla esponjosa.

Pa alemany multicereals

Té forma ovalada, està elaborat amb farina de blat i va arrebossat de pipes de gira-sol, mill, flocs de sègol, ordi i espelta. La molla és de color fosc i es conserva fresca i tendra durant molt temps.

Pa de soja

S’elabora amb massa mare, farina de blat i sègol, i soja trossejada, així que conté una bona quantitat de fibra. Té una crosta daurada i una molla suau i esponjosa.

Pa de motlle multicereals

Un pa per a tota la família, 100 % natural, fet amb massa mare i una àmplia varietat de llavors i cereals, que et proporcionaran una dosi molt alta de fibra: lli, sèsam, civada, sègol, pipes de gira-sol… La molla és tendra i esponjosa, amb un color un xic fosc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.