BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

14/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 préssecs de vinya

150 g de sucre

4 porcions d’una placa de full

2 rovells d’ou

pinyons

sucre de llustre

gelat de vainilla

 

Preparació:

  1. Estira la placa de full amb un corró i talla-la a rectangles individuals. Unta'ls amb els rovells d’ou batuts i escampa-hi els pinyons pel damunt. Empolsa-ho de sucre de llustre.
     
  2. Fes coure les plaques de full entre dues plates de forn perquè no pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retira-les del forn i deixa-les refredar.
     
  3. Pela i talla els préssecs a daus.
     
  4. Prepara un caramel amb el sucre i afegeix-hi els daus de préssec. Deixa-ho coure una mica.
     
  5. Obre el full per la meitat i omple'l amb els daus de préssec. Acompanya-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.

     

 

Més entrades de blogs

Combatre la calor menjant

Està molt bé engegar el ventilador i, si cal, l’aire condicionat, però la calor, a...

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.