BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pasta de full, salmó i xampinyons

09/de setembre/2020

Ingredients:

2 làmines de pasta de full fresca

4 lloms de salmó fresc nets d'espines

1 ceba

150 g de xampinyons

200 ml de nata líquida per cuinar

1 rovell d'ou

oli d'oliva verge extra

sal

pebre blanc

 

Preparació:

  1. Per al farcit: pica la ceba petita i sofregeix-la en una paella amb l'oli. Quan s'enrosseixi, afegeix-hi els xampinyons nets i laminats. Quan siguin cuits, incorpora-hi la nata, remena-ho i deixa-ho refredar.
     
  2. Estén les làmines de pasta de full i divideix-les en dues parts. Damunt de cada part, posa-hi un llom de salmó, salpebrat, i al damunt reparteix-hi el farcit. Tanca la pasta de full com si es tractés d'un paquet, pinta-la amb el rovell d'ou i forneja-la a 200 ºC, 15-20 min.
     

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.