BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pastís de verdures

02/de setembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
4 albergínies
3 pebrots vermells
3 patates
4 carbasses
250 ml de tomàquet triturat
sal
oli d’oliva verge extra
4 cebes

Preparació:

  1. Pela i talla les cebes, les patates i els carbassons a rodelles fines.
  2. Pela i talla les albergínies a rodelles fines i poseu-les en una escorredora amb sal.
  3. Pela i talla els pebrots a tires.
  4. En una paella amb oli, fregeix, per separat, les cebes, les albergínies, els pebrots, les patates i els carbassons, amb una mica de sal. Quan vagin agafant color, reserva (per separat) en un paper absorbent.
  5. En una cassola fonda, ves fent capes: ceba, albergínia, pebrot, patata i carbassó, fins a omplir-ne unes parts. Tira el tomàquet per damunt.
  6. Tapa i posa-ho a foc viu, fins que arrenqui el bull, i abaixeu-ho al mínim. Has de deixar-ho així 2 h, remenant-ho lleugerament de tant en tant, sense desfer el pastís (n’hi ha prou sacsejant una mica la cassola).
  7. Aquest plat es pot menjar calent, tebi o fred.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.