BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pollastre a la mostassa

07/de juny/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 ceba picada a la brunesa
  • 4 grans d'all 
  • 1/2 cullerada sopera de mostassa en gra
  • 100 g de nata 35% M.G
  • 1 got de vi blanc
  • 2 cullerades soperes de mostassa antiga
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 1 brot de farigola fresca
  • 2 cullerades de farina
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre mòlt

Preparació

  1. Salpebra les cuixes de pollastre i enfarina-les lleugerament.
  2. Daura-les en una cassola amb un rajolí d'oli uns minuts fins que quedin ben rosses. Retira-les i reserva-les.
  3. Daura a la mateixa cassola amb una mica d'oli, els alls sencers però xafats amb la ceba picada.
  4. Quan la ceba agafi color afegeix el vi blanc i deixa coure fins que s'evapori l'alcohol.
  5. Incorpora les cuixes de pollastre reservades, afegeix el brou fins a cobrir, la nata, els grans de mostassa, la mostassa antiga i la farigola.
  6. Deixa-ho coure una hora i mitja aproximadament a foc suau i tapat.
  7. Rectifica de sal si cal al final.


 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.