BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Porc lacat amb 5 espècies

18/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 filets de porc
    • 3 cullerades de barreja d’espècies xineses
    • 75 ml de salsa de soja
    • 1 gra d’all
    • 1 cullerada de sucre morè
    • 1 cullerada de mel
    • 500 g de patates de guarnició

 

Preparació:

  1. Prepara la marinada mesclant la salsa de soja, el vi i la mel.
  2. Afegeix-hi el sucre morè, la barreja de 5 espècies xineses i el gra d’all pelat i ratllat.
  3. Incorpora la carn a la marinada, remena-ho i deixa-ho reposar almenys 4 hores a la nevera.
  4. Renta les patates i talla-les per la meitat.
  5. Disposa els filets en una safata de forn folrada amb paper, afegeix-hi les patates i cou-ho al forn preescalfat a 180°C durant 30 minuts.
  6. Cal anar girant i pinzellant la carn amb la marinada perquè quedi ben lacada.
  7. Retira-ho del forn, lamina la carn i serveix-la amb les patates.


 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.