BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta d'amanida de pasta

30/de març/2020

 

Ingredients per a la recepta d'amanida de pasta:

  • Pasta d'espirals
  • Olives negres
  • Tomàquet
  • Pinya
  • Daus de pernil dolç
  • Sal 
  • Oli
  • Vinagre de mòdena
  1. Agafa una olla i omple-la d’aigua i posa-la al foc a bullir. Quan l’aigua comenci a bullir, afegeix la pasta perquè es cogui.
  2. Un cop bullida l’escorres i la deixes refredar.
  3. Mentre la pasta bull, talla tots els altres ingredients: olives, pinya, pernil dolç…
  4. Un cop ho tens tot tallat ho barreges amb la pasta al nostre recipient.
  5. A part, fes una vinagreta per condimentar l’amanida de pasta. En un bol posa oli, vinagre de Mòdena i sal i ho bats tot amb una forquilla fins que tingui una textura cremosa.
  6. Un cop la tinguis llesta, incorpora-la a l’amanida de pasta i ho barreges.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.