BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta d'espàrrecs primaverals

15/de març/2019

Recepta d'esparrecs primaverals, ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g d’espàrrecs verds no gaire gruixuts
  • 60 g de pinyons del país
  • 1 manat d’alfàbrega fresca de fulla gran
  • 2 alls tendres (opcionals)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Reserveu una dotzena de fulles d’alfàbrega per a l’acabament. Renteu la resta, eixugueu-les i piqueu-les, moderadament fines.

2 En una paella petita i amb unes gotes d’oli, daureu els pinyons a foc mitjà, 2 min, sense deixar de remenar. Reserveu-los.

3 Torneu a posar la paella al foc, a foc mitjà, amb tres cullerades d’oli. Passeu-hi els alls tendres, pelats i picats menuts, 1 min, i reserveu-los. Barregeu-los amb els pinyons i l’alfàbrega picada.

4 Talleu els espàrrecs a bocins de 2-3 cm de llarg i salteu-los a la mateixa paella fins que estiguin cuits. Salpebreu-los Repartiu-los en quatre plats calents.

5 A sobre dels espàrrecs, afegiu la mescla d’alls tendres i remateu-ho amb les fulles senceres d’alfàbrega reservades.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.