BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de crema d’endívies amb pernil

Recepta de crema d’endívies amb pernil

18/de gener/2019

Recepta de crema d’endívies amb pernil, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 1 kg d’endívies blanques
  • 200 g de pernil de gla
  • 1 ceba
  • 40 g de mantega
  • 1 l de brou d’au
  • 200 ml de nata líquida 35% MG
  • 1 cullerada de farina
  • Un manat d’herbes aromàtiques
  • Un pessic de sucre cerfull
  • Sal pebre negre

 

1 Talleu la base de les endívies i retireu-ne el tronxo central. Peleu la ceba. Talleu ambdues verdures a bocins regulars.

2 Poseu la mantega en una olla i feu-hi coure la ceba a foc suau, sense que agafi color. Afegiu-hi les endívies, el sucre i la farina, remenant-ho. Deixeu-ho coure 10 min a foc suau, remenant-ho regularment. Incorporeu-hi el brou d’au i les herbes, tapeu l’olla i deixeu-ho bullir suaument 10 min.

3 Poliu el pernil i passeu-lo per una paella antiadherent, sense greix, per assecar-lo i que quedi cruixent. Reserveu-lo.

4 Retireu les herbes de l’olla i bateu-ne el contingut fins a fer-ne un puré. Afegiu-hi la nata i salpebreu-ho.

5 Escalfeu-ho un moment i poseu-ho als plats, amb el pernil i unes fulles de cerfull per sobre.

 

 

Més entrades de blogs

Amanida de pebrot i mozzarella

Ingredients per a 4 persones 2 boles de mozzarella 3 pebrots vermells (morro de bou) ...

Els beneficis de l’alvocat

Aquesta fruita verda amb textura de mantega s’ha introduït a les nostres cases fins a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.