BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de filets de peix

03/de maig/2019

Recepta de filets de peix gratinats, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 filets d’orada sense pell
  • 80 g de cansalada fumada
  • 100 g de xampinyons al natural
  • 3 cullerades de farina
  • 1 ou
  • Julivert
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 40 g de mantega
  • Sal pebre negre

 

1 En un plat fondo, bateu l’ou amb una mica de sal i pebre.

2 Poseu en sengles plats la farina i el pa ratllat.

3 Repasseu els filets d’orada per eliminar-ne possibles espines i passeu-los un a un primer per la farina i, després, per l’ou batut; deixeu-los escórrer i passeu-los pel pa ratllat, tot prement-los amb la mà per aconseguir una capa externa uniforme.

4 Unteu una plata de forn amb una mica de mantega i poseu-hi els filets de peix empanats.

5 Talleu la cansalada fumada a dauets i escampeu-los pel damunt del peix. Afegiu-hi els xampinyons, nets i escorreguts, i repartiu-hi la resta de mantega, tallada a dauets.

6 Poseu-ho al forn calent, a 210 ºC, per donar-hi un cop de calor, i ajusteu la temperatura a 180 ºC, per continuar la cocció uns 15 min. Gireu el peix a mitja cocció amb l’ajut d’una espàtula.

7 Emplateu el peix amb el seu acompanyament. Renteu el julivert, eixugueu-lo, piqueu-lo espolseu-lo pel damunt del plat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.