BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de sípia amb ceba

Recepta de sípia amb ceba

22/de març/2019

Recepta de sípia amb ceba, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 1 kg de sípia
  • 5 cebes mitjanes
  • 2 grans d’all
  • 40 ml de vi blanc sec
  • 1 cullerada d’absenta o similar
  • 1 brot de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre
  • 150 g de pèsols (frescos o congelats)

 

1 Poliu la sípia i talleu-la. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana no gaire fina.

2 Esclafeu els alls amb un cop de puny, per trencar-los la pela i evitar que esclatin i esquitxin en l’oli calent. Poseu tres cullerades d’oli en una cassola al foc i poseu-hi la ceba i els alls. Coeu-ho un parell de minuts; retireu-ho i poseu-hi la sípia; apugeu el foc i coeu-ho un parell de minuts més, regat amb l’absenta o similar.

3 Torneu-hi a posar la ceba, abaixeu el foc, afegiu-hi la farigola i el llorer i salpebreu-ho lleugerament. Un parell de minuts més tard, regueu-ho amb el vi, tapeu la cassola i deixeu que es faci 1 h ben bona; aneu verificant la progressió de la cocció.

4 Quan faltin 5 min per acabar la cocció, afegiu-hi un parell de grapats de pèsols.

Més entrades de blogs

Pa per a tots els gustos

Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats elaborat amb els...

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

El bacallà és un peix amb molta història , conegut i cuinat tradicionalment arreu d’Europa ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.