BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de timbal de patata

30/de març/2020

Ingredients per a la recepta de timbal de patata:

  • Patata bullida
  • Pebrot verd
  • Cogombre
  • Tomàquet
  1. Primer de tot, agafa el motlle rodó i col·loca’l al mig d’un plat o safata.
  2. En un altre plat aniràs pelant la patata bullida i en tallaràs rodanxes primetes. El cogombre el pelaràs i el tallaràs també en rodanxes; i el tomàquet i el pebrot els tallaràs a trossets petits.
  3. Aniràs omplint el motlle rodó. Primerament, amb una capa de patata, a sobre una capa de cogombre, i una mica de pebrot verd i tomàquet per donar color i gust a la recepta.
  4. Un cop emplenat el timbal, trauràs el motlle rodó molt a poc a poc per tal que el contingut quedi en forma de timbal.

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.