BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

21/de desembre/2018

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 8 llesques de pa de barra
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de mozzarella
  • 8 filets d’anxova
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de tàperes
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu l’albergínia i feu-ne quatre llesques longitudinals d’1 cm de gruix, i talleu-les per la meitat. Poseu-les a purgar en sal 15 min.

2 Eixugueu-les bé i daureu-les en una mica d’oli, 3 min per cada costat. Escorreu-les i salpebreu-les amb prudència.

3 Talleu els tomàquets a dauets, barregeu-los amb fulles d’orenga i amaniu-los amb oli. Talleu el formatge a làmines i torreu les llesques de pa.

4 Fregueu amb moderació el pa torrat amb l’all pelat. Damunt de cada llesca, poseu un tall d’albergínia i una làmina de formatge. Salpebreu-les i passeu-les pel forn amb el gratinador engegat, fins que estiguin al punt.

5 Remateu cada llesca amb un filet d’anxova, dauets de tomàquet i un parell o tres de tàperes. Traieu-ho a taula de seguida.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.