BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

21/de desembre/2018

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 8 llesques de pa de barra
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de mozzarella
  • 8 filets d’anxova
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de tàperes
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu l’albergínia i feu-ne quatre llesques longitudinals d’1 cm de gruix, i talleu-les per la meitat. Poseu-les a purgar en sal 15 min.

2 Eixugueu-les bé i daureu-les en una mica d’oli, 3 min per cada costat. Escorreu-les i salpebreu-les amb prudència.

3 Talleu els tomàquets a dauets, barregeu-los amb fulles d’orenga i amaniu-los amb oli. Talleu el formatge a làmines i torreu les llesques de pa.

4 Fregueu amb moderació el pa torrat amb l’all pelat. Damunt de cada llesca, poseu un tall d’albergínia i una làmina de formatge. Salpebreu-les i passeu-les pel forn amb el gratinador engegat, fins que estiguin al punt.

5 Remateu cada llesca amb un filet d’anxova, dauets de tomàquet i un parell o tres de tàperes. Traieu-ho a taula de seguida.

 

Més entrades de blogs

Idees per decorar la taula al Nadal

Per Nadal, tan important és el menjar com la taula. Triar la vaixella, els coberts, gots, copes,...

Idees per aprofitar les sobres de Nadal

Arriben les festes més esperades per petits i grans, el Nadal, i totes les famílies preparen els...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.