BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Rotlles de pèsols i formatge

Rotlles de pèsols i formatge

05/d’octubre/2018

Recepta de rotlles de pèsols i formatge, ingredients per a 4 persones:

 

  • Fulls de pasta brick
  • 200g de mató
  • 200g de pèsols
  • 100g de cansalada viada
  • 1 gra d’all
  • Estragó fresc
  • Oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre

 

1 Peleu i bulliu els pèsols 1,5 min; refredeu-los. Peleu el gra d’all i piqueu-lo ben menut. Talleu la cansalada a dauets.

2 Poseu oli d’oliva en una paella petita i coeu-hi l’all i la cansalada fins que es daurin. Barregeu-ho amb els pèsols cuits i el formatge, tot remenant-ho. Salpebreu-ho i incorporeu-hi unes quantes fulles d’estragó picades.

3 Estireu els fulls de pasta i talleu-los a rectangles grossos. Unteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell, i, en un extrem, poseu-hi un cordó del preparat anterior i un parell de fulles d’estragó cap al final. Cargoleu-ho amb cura i aneu posant els cilindres resultants en una placa de forn.

4 Coeu-los 10 min al forn calent, a 210 ºC, abans de dur-los a taula, ben calents.

Més entrades de blogs

Cervesa: la beguda més popular

En els darrers anys s’han multiplicat les opcions per gaudir d’una bona cervesa. En pensar en...

Les propietats dels bolets

Ja ha arribat la tardor i això vol dir que els boscos catalans ja estan plens de bolets ! I el...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.