BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Sopa freda de meló amb iogurt grec

19/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

½ meló

250 g de iogurt grec

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

unes fulletes de menta fresca

 

Preparació:

  1. Retira les llavors del meló i renta'l molt bé. Passa'l, sense retirar-ne la pela, per la liquadora, salpebra-ho i afegeix-hi unes gotes d’oli d’oliva verge.
     
  2. Pica finament les fulles de menta fresca i afegeix-les al meló.
     
  3. Col·loca una base de iogurt en gots i, a sobre, la sopa de meló. Serveix-la freda.
     

 

Més entrades de blogs

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una...

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.