BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tomàquets farcits d'amanida d'arròs

13/de juliol/2020

Ingredients 4 persones:

4 tomàquets grossos

150 g d’arròs integral

2 ous

150 g de tonyina en oli

fulles d’enciam romà

un grapat d’olives farcides

 

Preparació:

  1. Posa a bullir una olla amb aigua, aboca-hi l’arròs i cou-lo 30 min. Cola’l i refresca’l.
     
  2. Renta bé els tomàquets. Talla’n la part superior, la de les fulles, i buida’ls amb molta cura. Conserva’n la polpa.
     
  3. Posa els ous en una cassola, cobreix-los d’aigua i cou-los 10 min, a partir que l’aigua trenqui el bull. Treu-los de l’aigua, refresca’ls, pela’ls i talla’ls menuts.
     
  4. Pica les olives.
     
  5. En un bol, barreja els ous durs amb la tonyina, l'arròs i els trossets de tomàquet.
     
  6. Farceix els tomàquets amb la barreja. Renta bé les fulles d’enciam romà i talla-les menudes.
     
  7. Decora els tomàquets amb l’enciam tallat i serveix-los.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.