BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Viu el Nadal amb Bonpreu i Esclat

13/de desembre/2021

Als nostres establiments Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que et cal per preparar els àpats de Nadal i gaudir d’aquestes festes.

Tant és si ets dels que els agrada cuinar molt o dels qui prefereix passar menys estona a la cuina, t’ho posem fàcil. Aquest Nadal, a Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que et cal per preparar i gaudir dels àpats d’aquestes festes, amb els millors productes frescos, elaborats i dolços perquè t’ho passis d’allò més bé amb la família i amb els amics.

Que no falti el producte fresc!
Peix i marisc, carn, embotits, formatges... El Nadal és el millor moment per lluir-nos i tastar els millors productes. A la secció de frescos dels nostres establiments Bonpreu i Esclat, els trobaràs tots i també podràs fer encàrrecs per tenir el producte a temps per a les festes. Que no falti l’ànec de pagès i el pollastre de pota negra, dos productes molt nadalencs que pots encarregar, juntament amb la carn, els frescos del mar i els millors formatges i embotits.

Et fa una mica de mandra cuinar?
Si no t’acaba de convèncer la idea de passar molta estona a la cuina, però tampoc vols renunciar a oferir un àpat de primera categoria als convidats, no pateixis, perquè amb els plats cuinats de Bonpreu i Esclat tens la solució perfecta, amb molta varietat perquè puguis triar el que t’agradi més i tenir-lo a taula en un tres i no res.

I no ens oblidem de les postres, és clar. Neules, torrons, mantegades... Són el millor final per als àpats i n’hi ha per triar i remenar! I, naturalment, a l’hora de donar la benvinguda a l’any nou no pot faltar el raïm. Busca’l a la secció de fruiteria i recorda que t’has de menjar els 12 grans de raïm per assegurar-te un 2022 de primera!

La fleca treu fum!
Més enllà de les neules, els torrons i les mantegades, hi ha molts més dolços que, per Nadal, entren a casa nostra, i a la fleca dels nostres supermercats Bonpreu i Esclat trobaràs molta varietat de pastes i pastissos d’elaboració pròpia, com arbres de Nadal de crema, sucre i amb perles de xocolata, de xocolata amb nous i amb poma; estrelles de xocolata, de bescuit i de crema; avets de pasta de full amb fruita; troncs de Nadal de xocolata amb nata i de xocolata amb crema; i, és clar, el tortell de Reis: de massapà, de crema, de xocolata i de brioix amb nata, que podeu encarregar amb temps per no quedar-vos sense!

Que no faltin els regals
Però, més enllà dels productes per omplir el cistell i el rebost de cara a les festes, a Bonpreu i Esclat també és el lloc on trobaràs idees i propostes de tota mena per regalar, targetes de regal, ofertes amb productes especials amb la millor qualitat i preu i, si vols, ni tan sols hauràs de sortir de casa per comprar-ho, perquè a BonpreuEsclat online podràs preparar el teu Nadal des del sofà.

Que venen els Reis!
I no ens hem oblidat dels més petits de casa. Els Reis Mags poden venir d’Orient menys carregats, perquè als supermercats Bonpreu i Esclat trobaran un catàleg de joguines molt ampli perquè els nens i les nenes preparin la carta. Una carta que, per cert, trobaràs tant al catàleg de joguines com a la web de Bonpreu i Esclat, perquè els més petits de casa puguin omplir-la i enviar-la.

Tot en un sol lloc
Ja has vist que des dels productes frescos als dolços més Nadalencs, passant per les propostes més originals per tenir un àpat sense gaire esforç i els millors regals, als establiments Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que necessites per celebrar un Nadal espectacular.

Bones festes!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.