BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Receptes .

Potatge d'espinacs i cigrons

Ingredients per a 4 persones: 1 kg d’espinacs 400 g de cigrons cuits 500 g de patates 3...

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Ingredients per a 4 persones: 750 g de xirivies, a trossos i sense pelar 1 poma tallada 1,5...

Pollastre korma

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de pit de pollastre tallat a trossos petits 150 g de ...

Fricandó amb bolets

Ingredients per a 4 persones: 600 g de vedella a filets 250 g de bolets variats  3...

Carxofes amb cloïsses

Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro Ingredients per a 4 persones:...

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 carbassó 1...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.