BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

10/de novembre/2021

Ingredients:
2 cullerades de greix d'ànec
100 g de múrgoles
100 g de rossinyols
50 g de sofregit de ceba
200 g d'arròs de gra rodó
2 cuixes d'ànec confitades
4 llesques de foie-gras extra
500 ml de brou fosc d'ànec
sal

Preparació:

  1. En una paella, fon el greix d'ànec i daura-hi els bolets (ben nets).
  2. Fregeix-hi l'arròs i remena’l una mica.
  3. Incorpora-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec, sense greix i esqueixades.
  4. Afegeix-hi el brou i un polsim de sal, i deixa-ho coure 18 min.
  5. A l'últim minut, posa una paella al foc i cou-hi les escalopes de foie, 30 s per banda.
  6. Col·loca les escalopes d'ànec damunt de l'arròs i serveix-lo.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.