BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cebiche de bacallà

28/de gener/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 480 g de llom de bacallà dessalat
  • 2 llimes
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 ceba vermella
  • 4 bitxos vermells frescos
  • 4 branquetes de coriandre
  • 1 alvocat
  • 100 g de tomàquets cherry de colors
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge extra

Preparació:

  1. Pela la ceba vermella i talla’n la meitat a la juliana. Posa l’altra meitat en un recipient per triturar.
  2. Esprem el suc de les llimes i afegeix-lo al recipient amb dos bitxos, la meitat del coriandre i la llet de coco, i tritura-ho bé.
  3. Talla el bacallà a daus i deixa’l macerar de 5 a 7 min en la preparació anterior.
  4. Pela l’alvocat i talla’l a daus.
  5. Renta els tomàquets i talla’ls per la meitat.
  6. En un bol, barreja els tomàquets, la ceba a la juliana, l’alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els bitxos tallats a rodanxes. Afegeix-hi els daus de bacallà macerats i escorreguts i barreja-ho. Sala-ho.
  7. En un plat, omple un cèrcol amb la barreja. Amaneix-la amb un parell de cullerades de la vinagreta, oli d'oliva i pebre negre acabat de moldre. Acompanya-ho d'uns grills de llima.

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.