BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada

02/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de massa brick
50 g de mantega
1 kg de ceba
250 g de formatge brie
125 g de nabius
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
cibulet
10 g de sucre
sal
pebre negre
 

Preparació:

  1. Pela les cebes i talla-les en juliana. Sofregeix-les en una paella amb l’oli a foc suau. Quan comencin a enrossir, afegeix-hi el sucre i deixa-ho caramel·litzar. Reserva-ho.
  2. Talla el formatge brie en daus. Renta i eixuga els nabius.
  3. Talla les fulles de massa brick en quadrats de 10 × 10 cm. Pinta-les amb mantega fosa amb l’ajuda d’un pinzell.
  4. A cada quadrat de massa, posa-hi al centre un dau de formatge, una culleradeta de ceba caramel·litzada i tres nabius.
  5. Tanca els farcellets i lliga’ls amb el cibulet.
  6. Cou els farcellets al forn durant 10 min a 180 °C. Serveix-los calents.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.