BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de bunyols de carbassó

29/de març/2019

Recepta de bunyols de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra petita
  • 2 ous
  • 50 g de feta
  • 1 manat de menta pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu, escapceu i ratlleu el carbassó i la ceba.

2 Renteu el manat de menta i piqueu-ne la meitat; afegiu-la a la mescla anterior, amb els ous batuts, el formatge ben esmicolat i prou pa ratllat per fer una mescla espessa. Salpebreu-ho.

3 Feu mandonguilles amb la pasta i aplaneu-les una mica. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva, 3-4 min per cada banda, per deixar-les un punt cruixents.

4 Poseu-les en un plat amb paper absorbent i serviu-les com a aperitiu, encara calentes, i acompanyades d’alguns brots de menta fresca.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.