BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

Recepta de pasta amb musclos i pèsols amb 4 passos molt senzills de fer.

El pa, font de vida

El pa ens alimenta i ens dona vida. D’aquest producte tan complet i nutritiu, a Bonpreu i Esclat...

Recepta de quiche de sardines

Recepta de quiche de sardines, amb 4 passos molt senzills de fer.

Els secrets per gaudir d’una bona cervesa

Beure cervesa és tot un ritual i, per gaudir-ne al màxim, has de tenir en compte una sèrie de...

Trucs per fer la llista de la compra

Poseu en pràctica aquests trucs per preparar-vos més bé a l’hora d’anar a comprar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.