BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
13/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...
Pastís de verdures
02/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...
Préssecs gratinats
25/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...
Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs
19/d’agost/2021Ingredients per a 1 persona: 4 tomàquets 2 figaflors 3 sardines 1 ceba tendra 150 g de sal 100 g...
Pastís de porros i crema vegetal
16/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...
Amanida de tomàquets marinats, figues, formatge i sorbet de tomàquet
13/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 4 u figues coll de dama 200 g formatge de cabra a les fines herbes...