BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Fem melmelada: aprofitem els excedents de l’estiu

Vols gaudir de les fruites estiuenques tot l’any? Tens préssecs, albercocs, tomàquets i figues al...

Croquetes d'escalivada

Ingredients per a 4 persones: 400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia) 80 g de...

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...

5 aperitius saludables que pots preparar en menys de 10 minuts

Et proposem maneres originals de fer un pica-pica que et permeten aprofitar el temps lliure de la...

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...

Consells per cuinar amb vi

Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.