PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Acord entre els accionistes de Bon Preu

Acord entre els accionistes de Bon Preu

12/de juliol/2019

Al llarg del dia d’ahir es va arribar a un acord entre els accionistes de Bon Preu pel qual Baloo d'Inversions, compra el 50% de les accions de l’empresa a Espai d'Inversions.

Amb aquest acord culmina el procés de negociació dut a terme en els últims temps pel qual l’actual president i director general de Bon Preu, el Sr. Joan Font, passa a tenir el 100% de les accions del Grup.

Aquesta reordenació assegura la continuïtat del Grup Bon Preu en la seva integritat, en la seva estratègia de creixement, de generació de riquesa i de llocs de treball en la que es troben immersos des dels seus inicis.

 

Sobre el Grup Bon Preu

Actualment, el Grup Bon Preu està format per 7.327 persones (dels quals un 98% tenen un contracte fix) i té 131 supermercats Bonpreu, 54 hipermercats Esclat, 49 benzineres EsclatOil i ven pel canal online amb 13 punts de recollida i realitza entrega a domicili en dues zones de Catalunya (Vic i Granollers).

A tancament de l'exercici 2018 la facturació del Grup va ser de 1.347 M€ (vendes sense IVA), el que representa un creixement del 12,4% respecte l'exercici anterior.

Més entrades de blogs

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.410,2€ a Save the Children

S’han realitzat 370.493 donacions que han permès recaptar un total de 62.410,2€ per a...

Signat l’acord definitiu de Bon Preu

  Al llarg del dia d’avui, s’ha procedit a formalitzar l’acord de compra-venda per part de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.