PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu contracta 400 persones per reforçar la campanya d’estiu

04/de juny/2018
  •  El Grup Bon Preu amplia la seva plantilla des de juny fins a setembre per cobrir les necessitats dels establiments i mantenir la qualitat del servei d’atenció al client
  •  La Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són les zones on més es reforçaran les contractacions

L’aposta per la contractació de persones als supermercats Bonpreu i Esclat és contínua. El Grup Bon Preu preveu una gran temporada d’estiu i, per això, incorpora 400 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen en aquest període, especialment als establiments de costa i zones turístiques.

L’objectiu principal d’aquesta contractació és mantenir la qualitat del servei d'atenció al client. El tracte amb el client és un dels pilars del model comercial de Bon Preu i una de les característiques que els consumidors i usuaris més aprecien dels establiments. Els nous empleats treballaran en els punts de venda realitzant tasques d’atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes.

La campanya d’estiu durarà fins a mitjans de setembre. A banda d’aquesta contractació, Bon Preu requerirà de noves incorporacions aquest any 2018 amb les obertures dels nous establiments previstos a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Castelló d’Empúries, Barcelona, Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls a finals d’aquest any. Els candidats que vulguin inscriure’s-hi només han de visitar la pàgina web del grup i adjuntar el seu currículum a l’apartat “Treballa amb nosaltres”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.