PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obre el primer Esclat a Girona

21/de desembre/2018
  • L’Esclat té una superfície de vendes de més de 4.200 m² i 426 places d’aparcament
  • Bon Preu ha realitzat una inversió d’11,4 milions d’euros en la construcció del nou supermercat i ha creat 111 nous llocs de treball a la ciutat
  • A partir del primer trimestre de 2019 també s’obrirà una benzinera EsclatOil just al costat del supermercat i s’instal•larà un mini mercat al punt de recollida online

 

Bon Preu ha obert el primer Esclat a Girona situat al carrer de Dalt de Can Turon, a l’Avellaneda. El nou establiment té una superfície de vendes de més de 4.200 m², 426 places d’aparcament i disposa de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També té novetats com l’espai de sushi, pizza al teu gust i parafarmàcia.

Bon Preu ha realitzat una inversió d’11,4 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip del nou establiment està format per 111 persones, la major part de les quals, de Girona i poblacions de l’entorn immediat. La xifra de llocs de treball creats pel Grup en el que portem de 2018 s’eleva fins els 1.300, fet que col•loca Bon Preu com una de les empreses que actualment lideren la creació d’ocupació a Catalunya.

Amb l’obertura, Bon Preu reforça la seva presència a la ciutat de Girona. Amb aquest nou establiment el Grup compta amb 3 supermercats Bonpreu, 1 supermercat Esclat, 1 benzinera EsclatOil i 1 punt de recollida del supermercat online BonpreuEsclat a la ciutat. El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel•lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. L’aposta per la proximitat i la promoció del producte local de qualitat situa al Grup com el referent de productes de km 0 a Catalunya.

A banda del nou supermercat, a partir del primer trimestre de 2019 també està prevista l’obertura d’una benzinera EsclatOil, que estarà situada just al costat de l’establiment i oferirà un servei de 24 hores. Per altra banda, també s’instal•larà un mini mercat al punt de recollida online. El mini mercat obrirà tots els dies de l’any de 8.00 h a 23.00 h.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El supermercat Esclat de Girona és un edifici sostenible i ecoeficient, amb un consum d’energia un 35% inferior al que és habitual en un centre d’aquestes característiques i amb un 40% menys d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

El Grup Bon Preu té un compromís clar en reduir la seva empremta mediambiental i com a part d’aquest compromís, totes les instal•lacions que desenvolupa estan pensades per reduir al màxim l’impacte en el medi ambient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix al Generalitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.