PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu reparteix més de 13 milions d’euros en primes per als seus 8.500 treballadors/es

01/de juny/2020
  • Aquest ingrés és fruit del compliment d’objectius del 2019.
  • En aquest any, també s’ha incorporat plusos de professionalitat per al personal de botiga Bonpreu i Esclat lligat al rendiment .
  • Durant la COVID-19 va pagar una prima de 200€ a tots/es els treballadors/es.

 

Bon Preu reparteix  més de 13 milions d’euros d’acord amb el compliment d’objectius anuals dels seus 8.500 treballadors/es dels establiments Bonpreu i Esclat i de Serveis Centrals.

Recentment, Bon Preu ha posat en marxa els plusos de professionalitat pels establiments, que reconeixen l’expertesa dels col·laboradors/es i que representa una retribució addicional de 3,7M€. Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor els treballadors/es que contribueixen a reforçar el model comercial basat en el coneixement del producte, en l’atenció al client i en la gestió de les seccions de frescos.

Cal destacar, que aquest mes de març, Bon Preu va pagar una prima de 200€ a tots els  treballadors/es proporcional a la jornada de 40h/setmanals, en concepte d’esforç i compromís per la COVID-19.

 En total, Bon Preu ha repartit més de 13 milions d’euros entre la seva plantilla d’establiments i Serveis Centrals.

Recordem que a Bon Preu, el 96% de la plantilla té contracte fix i es valora molt el compromís i la vinculació de tot els seus col·laboradors. Actualment, un  20% de la plantilla  porta més de 10 anys treballant a l’empresa, una xifra que és molt rellevant en el sector, i més, tenint en compte que cada any s’incorpora nou personal per donar suport a l’expansió del Grup.

A més a més, es potencia la igualtat d’oportunitats a tota l’empresa, com a mostra, un 79% de comandaments són dones. Aquestes polítiques de gestió de persones han conduït a què, al 2019, més del 90% dels seus col·laboradors/es recomanin Bon Preu com un bon lloc per treballar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.