PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Comencem les obres al nou Esclat de Reus

20/de febrer/2017

L’establiment tindrà una superfície de 4400 m² i crearà més de 60 llocs de treball

L’Ajuntament de Reus ens ha concedit el permís d’obres per a la construcció del nou Esclat de Reus. El nou hipermercat Esclat tindrà una de sala de vendes amb una superfície de 4.400m² i estarà situat al Carrer d’Argentina, 2. Les obres començaran en breu i es preveu que estigui enllestit l’últim trimestre de l’any.

Serà el primer hipermercat del Grup Bon Preu a la ciutat, doncs ara ja compta amb dos supermercats Bonpreu, una benzinera EsclatOil i el servei de compra online Iquodrive. Amb l’objectiu de crear llocs de treball a la ciutat, està previst signar un acord amb l’Ajuntament de Reus. La col·laboració entre el Grup Bon Preu i el consistori servirà per a la captació i el procés de selecció de personal, el qual serà, preferiblement, de la ciutat.

En aquest sentit, l’equip del nou Esclat de Reus estarà format per més de 60 persones. Amb aquesta obertura, el Grup ja compta amb 212 establiments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.