PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu factura 1.077 M€ l’exercici del 2016 i creix un 9,2% respecte l’any anterior

13/de març/2017

El Grup Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat, EsclatOil i iquodrive, ha facturat 1.077,3 M€ (vendes netes sense IVA) durant l’exercici 2016, el que representa un creixement del 9,2% respecte a l’any anterior. A plantes constants el Grup ha crescut un 5% entre els dos períodes.

Segons fonts del Grup Bon Preu, “aquest creixement confirma la tendència ascendent del grup de distribució català i veu reforçada la seva política de compromís per la qualitat, els productes de proximitat i l’alta competitivitat en preus”.

Es manté el ritme d'obertures
Durant el 2016, s’han inaugurat un total de 8 punts de venda: 4 supermercats (Barcelona, Les Masies de Voltregà, Terrassa i Cerdanyola del Vallès), 4 hipermercats (Olot, Cervera, Manresa i Sabadell) i 3 benzineres (Vic, Cerdanyola del Vallès i Roda de Ter). La inversió del Grup Bon Preu l’any passat ha estat de 103 M€, el que representa un creixement de la inversió de més del 50% respecte l’any 2015.
Actualment, el Grup Bon Preu té 212 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclats, 3 Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.

Durant l’exercici 2016 s’han creat 626 nous llocs de treball i s’ha tancat l’any amb una plantilla de 6.000 treballadors, el que ha situat la companyia entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més treballadors.

Enguany, el Grup Bon Preu ha presentat novetats per oferir un millor servei als seus clients, incorporant punts de recollida de compra On-line en els Esclats de Vic, Terrassa i Sant Joan Despí, i ha introduït noves seccions com la de Parafarmàcia en les seves botigues.

Previsions per al 2017
Les previsions per a l’exercici 2017 és que la facturació s’acosti als 1.200 M€. El Grup disposa d’una cartera d’inversions superior als 140 M€.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.