PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu, Esclat i iquodrive aporten al Tió Solidari més de 53.000€

13/de gener/2016

Els clients dels establiments Bonpreu, Esclat i iquodrive han aportat 53.130 euros a la darrera edició del Tió Solidari, que aquests establiments organitzen juntament amb Catalunya Ràdio i Abacus Cooperativa per recaptar fons i menjar per a famílies en situació de pobresa alimentària.

En aquesta 8a edició del Tió Solidari, els clients de Bonpreu, Esclat i iquodrive han aportat un 41’6 % més que l’any anterior. D’aquesta manera, els clients de Bonpreu i Esclat podien fer donacions d'1 euro comprant butlletes als supermercats i, com a novetat d’aquesta edició, també ha estat possible adquirir les butlletes per Internet a través d’iquodrive, el sistema de compra on-line. Tots els diners recaptats són els que serveixen per poder subministrar aliments per a nadons de famílies més necessitades de Catalunya.

A través d’aquesta campanya solidària, la Fundació del Banc dels Aliments —que fa més de 25 anys que treballa per ajudar a pal·liar la fam i evitar el malbaratament alimentari al nostre país— pot facilitar lots per a nens amb mancances alimentàries.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.