PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 55.553€ a la Fundació Formació i Treball

07/de setembre/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 918 donacions.
  • L’import va destinat a la Fundació Formació i Treball (FiT), una entitat dedicada a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, així com el lliurament de productes de primera necessitat per a famílies amb escassos recursos econòmics.
  • Des de febrer de 2019, ja s’han superat els 10 milions de donacions i s’han recaptat més d’1,8 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes d’agost, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 320.918 donacions que han fet possible recaptar 55.553€ per a la Fundació Formació i Treball a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a la Fundació Formació i Treball (FiT), una entitat dedicada a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, així com el lliurament de productes de primera necessitat per a famílies amb escassos recursos econòmics.

L’import recaptat afavorirà 30 joves tutelats o extutelats de les àrees de Barcelona i Tarragona

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Cal recordar que des de molt fa molts anys Bon Preu col·labora amb la Fundació Formació i Treball, col·locant contenidors de recollida de roba usada en molts dels aparcament dels nostres establiments, contribuint d’aquesta manera a l’empleabilitat de  persones amb risc d’exclusió social i cobrint les necessitats de roba de famílies necessitades.

Aquest mes de setembre les  donacions a través l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Nexe Fundació amb un projecte d’atenció especialitzada per a la primera infància amb pluridiscapacitat. L’objectiu d’aquest projecte és ajudar econòmicament les famílies socialment vulnerables, garantint que els seus fills i filles puguin continuar rebent els tractaments i teràpies que necessiten en un entorn educatiu durant tot un any.

A més, donar-los suport emocional i social, que els permeti conciliar la seva vida professional amb la criança d’un fill o filla amb pluridiscapacitat


Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han fet més de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 1,8 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.


Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 550 projectes, gràcies a les més de vint-i-nou milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.