PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 57.000€ a Vall d’Hebron

05/de desembre/2019

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes de novembre els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 340.413 donacions que han fet possible recaptar 57.709,17€ per al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Aquest import es destinarà a la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada. Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic dels infants. Per aquest motiu, el projecte Amb tu, com a casa vol situar la família al centre de les cures del nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l’hospital, en els quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

 

Durant aquest mes de desembre les donacions van destinades a la Creu Roja, que treballa per donar suport a l’alimentació de les famílies. Més de 165.000 famílies són ateses per la Creu Roja en programes de pobresa. El concepte d’atenció social per part de Creu Roja consisteix en situar a la família al centre de les intervencions per tal d’assegurar una visió holística de les necessitats i definir correctament les intervencions que s’aplicaran. Els objectius del projecte són: garantir la igualtat d’oportunitat per accedir a una alimentació sana, equilibrada i de qualitat, evitar l’estigmatització i discriminació entre diferents col·lectius per raons econòmiques, facilitar una dieta que aporti els nutrients mínims necessaris per el correcte desenvolupament i creixement de tots els membres de la família, fomentar hàbits d’alimentació saludable i acompanyar a les persones ateses per tal puguin sortir endavant.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 640.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran i la Vall d’Hebron Hospital Campus.

 

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.