PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Esclat al Parc Central de Tarragona

16/de novembre/2018
  • L’establiment té una superfície de vendes de més de 3.000 m² i està situat al centre comercial Parc Central de Tarragona com a la referència en alimentació
  • Amb aquesta obertura s’han creat 30 nous llocs de treball a la localitat

 

Bon Preu ha inaugurat un nou Esclat a Tarragona situat al centre comercial Parc Central (carrer de Vidal i Barraquer, 15-17). El nou establiment té una superfície de vendes de més de 3.000 m², consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de seccions com l’espai de corner sushi, pizza al teu gust, celler, basar amb joguines, parafarmàcia i perfumeria. El model comercial està basat en una gran varietat i qualitat dels productes, l’aposta per la proximitat i el km 0, amb els millors preus del mercat, una excel•lent atenció al client i un entorn de compra agradable i còmode.

 

Bon Preu ha fet una inversió de 17,6 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip del nou establiment està format per 81 persones, de les quals 30 persones són noves contractacions. Bon Preu ha absorbit íntegrament tota la plantilla de l’Eroski, fomentant l’estabilitat professional dels treballadors. Les noves incorporacions representen el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

 

La reforma de les instal•lacions ha tingut una durada de 2 mesos i mig. Amb l’obertura la cadena reforça la seva presència a Tarragona amb l’Esclat més modern i s’ubica al principal centre comercial de la ciutat com a la referència en alimentació. El Parc Central compta amb 7 milions de visites a l’any, 120 operadors, una superfície de 35.000 m² i 1.000 places d’aparcament. Amb aquest nou establiment el Grup compta amb 2 supermercats Bonpreu i 2 Esclat a la ciutat de Tarragona.

 

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

 

El supermercat de Esclat de Tarragona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

 

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.