PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Nou supermercat Bonpreu a Gironella

Nou supermercat Bonpreu a Gironella

04/d’octubre/2017
  • Amb l’obertura del supermercat es creen 30 llocs de treball
  • L’establiment té una superfície de vendes de 800 m² i 56 places d’aparcament


Demà obre un supermercat Bonpreu a Gironella. El nou establiment està situat a l’avinguda de Catalunya, s/n, tocant a la plaça de l’Estació i té una sala de vendes amb una superfície de 800m² i un aparcament per a 56 vehicles.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,5 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. Amb l’objectiu de crear ocupació al Berguedà i, prioritàriament a Gironella, Bon Preu ha signat un conveni de col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i l’Ajuntament de Gironella. Amb l’obertura, s’han creat 30 nous llocs de treball. Bon Preu segueix reforçant la seva presència al Berguedà, ampliant el servei que ja està oferint el Bonpreu de Berga.

La cadena segueix consolidant la seva política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat i els preus ajustats, que converteixen a Bonpreu i Esclat en el referent del km0 a Catalunya. A hores d’ara, Bon Preu ja compta amb 229 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 48 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 6 punts de recollida de compra online.

 

AMB EL MEDI AMBIENT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. D’aquesta manera, el nou Bonpreu de Gironella s’ha construït seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.

Més entrades de blogs

Bon Preu obre el primer Esclat a Reus

L’establiment té una superfície de vendes de més de 4.300 m² i 320 places d’aparcament ...

Bon Preu invertirà 200M€ i crearà 1.300 nous llocs de treball fins a finals de 2019

Bon Preu invertirà 200 M€ en 27 noves obertures d’establiments, altres inversions La...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.