PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Nou supermercat Bonpreu a Ulldecona

Nou supermercat Bonpreu a Ulldecona

27/de juny/2018
  • L’establiment té una superfície de vendes de més de 1.200 m² i 87 places d’aparcament
  • S’han creat 25 llocs de treball a la localitat
  • El supermercat comptarà amb una benzinera EsclatOil que estarà operativa a finals d’agost

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Bonpreu a Ulldecona situat al carrer Major, 212. El nou establiment té una superfície de ventes de més de 1.200 m² i 87 places d’aparcament. També comptarà amb una benzinera EsclatOil que estarà operativa a finals d’agost de 2018.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,9 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. La fase d’obres ha tingut una duració de 6 mesos. Amb l’obertura s’han generat 25 nous llocs de treball a la localitat, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

L’establiment consta de totes les seccions habituals, on destaquen les de producte fresc. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Montsià, ampliant el servei que ja està oferint als Bonpreu d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Bonpreu i Esclat aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup de distribució català en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

El supermercat d’Ulldecona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Més entrades de blogs

L'Ajuntament signa un conveni amb el Grup Bon Preu que afavorirà la contractació de persones residents al Masnou

Es poden presentar candidatures al Servei Local d’Ocupació, que col•laborarà en el procés de...

Bon Preu llançarà una nova web de comerç electrònic

Bon Preu s’alia amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació del món, per...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.