PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Obre les portes el nou hipermercat Esclat a Olot, el primer a la Garrotxa, el 45è a tot Catalunya

20/de juny/2016

El primer hipermercat Esclat de la comarca de la Garrotxa (Girona) obre les seves portes aquest dimarts 21 de juny a Olot al polígon de la Guardiola, al costat de l'Hospital Comarcal d’Olot. Aquest establiment del Grup Bon Preu és el segon a la localitat, ja que hi ha un supermercat Bonpreu al centre de la població. Aquest Esclat és el 45è a tot Catalunya.

El nou edifici ha suposat una inversió de 10 milions d'euros. Té més de 10.000 m2 edificats repartits en un soterrani, una planta baixa i un pis. La sala de vendes d'aquest nou és aproximadament de 3.000 m2 i disposa de més de 390 places d'aparcament (214 cobertes i 176 a l'exterior). Els clients disposaran de les seccions habituals de frescos de verdura i fruita, així com també de xarcuteria i formatgeria, carnisseria, peixateria i fleca. També hi ha les seccions de celler, congelats, basar i parafarmàcia. El seu horari d'atenció al públic serà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Aquest establiment ha estat ideat seguint criteris d’ecoeficiència, assegurant un bon aïllament per evitar pèrdues tèrmiques, un sistema d'il·luminació de darrera generació per reduir el consum energètic.

L'equip de persones que treballaran al nou Esclat d'Olot està format per 84 persones. La selecció de personal es va fer amb la col·laboració de l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Olot: els seus serveis de Mas Les Mates van realitzar una preselecció dels més de 400 candidats que es van presentar. A més a més, aquest Esclat generarà llocs de treball indirectes ja que aquest establiment contracta els serveis externs de manteniment, neteja i vigilància, entre d'altres.

Amb la inauguració d'aquest nou Esclat a la Garrotxa, el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.482 persones i té 206 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 45 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.